Test og bedømmelse af aktiveringslegetøj
Af Sherpa og Isito – Tibber af profission.

Så er vi her igen – med lidt bjæf og bedømmelser af et par nye aktiverings legeting. Som tidligere fortalt, så har vi jo nemmerlig en vis begejstring og erfaring for sådanne nogle pusseløjerlige legeting som man skal ”hitte ud af”. Også kaldet ”hitte gufferne ud af”…..og det er både smadder sjovt, spændende og så bliver man tilmed klog af det, har vi hørt nogen sige. Sagerne som vi vuffede om i sidste blad, er allerede blevet testet af andre gæve Tibber….. Måske du osse kan blive inspireret….. så ta´ et kig på sagerne.

Buster Cube – en ”trick-terning”
Af Sherpa

Jeg har hørt at Buster vist var én af de første aktivitetsting der blev lavet til hunde…. Så den er ved at være en gammel hund!!! Og den er go´!

Den er formet som en terning, og er lavet af meget hårdt plastic. I terningen er der så et hul som er indgang – og ikke mindst udgang, for alle de gode guffer, der kan være inden i den. Så er legen jo den, at man med poterne og snuden skal trille terningen rundt…..så alle lækkerierne falder ud til den heldige vinder. Nogen gange er det svært og andre gange er det smadder let – men det er sådan noget som gør det sjovt. Terningen er ret bidestærk – og det tror jeg på, for den kan holde til mine stærke bisser – og så er der ellers ikke meget der lege med.

Jeg syntes den er ret sjov denne hersens ”Buster” – det var én af de første ting jeg fik af den slags, og jeg lærte lige med det samme hvordan den virkede. Og nu - efter noget der ligner en million turen rundt i stuen med den - så er jeg efterhånden vildt skrap til at tømme den. Faktisk så skrap at Isito løber rundt med snuden i gulvet bagefter mig – og støvsuger gulvet for alle de guffer, jeg ikke lige fanger i farten. Isito er osse selv ret go´ til at trille med den…… men det er (hvis jeg nu skal være helt ærlig) vist lidt svært at få lov, uden at jeg kommer og blander mig!!!! Mor og far blander sig osse en gang imellem….. men det er ikke fordi de vil ha´ gufferne (underlige starutter). Næææ….. de siger den larmer for meget nogen gange. Og kan de ikke skrue mere op for fjernsynet…..ja så bliver den altså nogen gange konfiskeret. Øv osse!!! 

Så Buster Cube er et hit her i huset – dog en kende mere udtalt hos os med de 4 ben og den lange pels. Men vi har jo også selektiv hørelse!!! Vi syntes den er sjov, hurtig og så kan den næsten ikke slides op. Den er bare lige noget for os.

Vi gi´r den derfor 5 kødben ud af 6 mulige (mor og far konfiskerede det sidste)

Buster Fun Bone – super sjovt ”kø´ben”
Af Isito

Ham der Buster har osse lavet sådan et slags kø´ben i det dersens bidesikre plastic. Det hedder Fun Bone – og jeg syntes vuffemig osse det er sjovt.

I den ene ende af benet er der et lille hul – og det er dér nogen skal putte gufferne ned i, inden alt det sjove kan begynde. Det er ret smart fundet på, og det osse smart, at der kan være så meget deri. Så er planen, at man skal forsøge alt hvad man kan, for at få det ud igen. Vi har læst, at man både kan ruske rundt med det, trille det eller måske tilmed smide med det….men Sherpa-daddy har været snu, for han har udviklet en helt ny tibbe-teknik til at få den tømt.  Han vipper den bare op på højkant, og holder den fast med sine poter. Og når han så ligger der med det…..så er hullet hvor alle lækkerierne kommer ud af liiiiiiiige ud for snydeskaftet. Så triller de ellers ud….og haps - så spiser Sherpa dem. Lige indtil jeg komme og nupper benet altså.

I starten syntes vi vist begge det var et lidt underligt kødben. Vi kom vist nok osse til at nappe lidt i det – for vi sku´ da ind til de dersens guffer, og så var der ikke tid til at bruge 5-øren!! Men det må man sørme ikke – nappe med bisserne i legesagerne!! Så kan det nemlig ske at man får mavepine – og det skulle ikke være rart. Men efter en lille smule hjælp – så ku´ vi altså godt helt selv.

Nogen gange når vores mor syntes, vi ska´ ha´ noget der er ekstra lækkert, så putter hun lidt leverpostej på kanten af hullet. Dét er bare fantastisk kan jeg vuffe jer!!! Og selv om jeg er ret grundig med at få det hele slikket af – så putter mor den nogen gange i opvaskebaljen. Så man skal ikke bekymre sig om for gammel leverpostej, hvis nu, der et sted derude, skulle være én enkelt hund der ikke ka´ li´ leverpostej. Det kan altid blive rent og fint igen.

Mig og Sherpa-daddy er helt bestemt enige om, at Buster benet er vældig sjovt og underholdende. Ikke mindst efter Sherpa opfandt den glimrende funktion som ”snoller-automat”. Så her i huser siger vi: Fun Bone – når du er sulten for sjov!!

Vi syntes den ska´ ha´ 5 kødben ud af 6 mulige.

Tilbage

 

 

  Site Meter