Test og bedømmelse af JUL
Af Sherpa og Isito – Tibber af profession

To glade juletibber.......

I anledningen af denne dersens højtid de kalder julen – ja så er vi her sørme igen. For julen er endnu et at vores specialer, og vi har henholdsvis 3 og 5 stk. i bagagen af dem. Jaaaae….det lyder måske ikke at meget, men vi kan love jer for, at vi går til den når det er jul her i huset…..så vi ved allerede en stor del om hvad det er man skal huske og nyde imens den er der.

Der er pakkerne, gæsterne, alt hyggen og varmen fra brændeovnen, og så alle de lækkerier der kommer på bordene……altså hvor skal man begynde…….

Pakkerne
Af Isito og Sherpa

Jo – pakkerne er et hundehit – så dér starter vi! Vi er begge ret vilde med pakker… Både de bløde og dem der er hårde – vi ta´r dem alle i et ruf. Det starter med at de ligger under træet og ser flotte ud. Nøøøøj……. Nogen gange så dufter de osse dejligt – og så bliver det svært at opføre sig pænt og lade dem ligge!! Hvis man er dygtig til at være stille som en mis – så kan man godt nuppe ét par stykker ud fra bunken uden det bliver opdaget. Men skulle denne udåd lykkedes – ja så er det endnu mere svært at gå i gang med oppakningen uden dén handling bliver afsløret. For papiret som knitre så dejligt – det knitre tit osse temmelig meget. Og dén lyd – den kender mor og far temmelig godt….. og så kommer de og ta´r hele gevinsten. ØV….. bare for at de godt kan vente til det bliver den helt rigtige aften – det betyder altså ikke, at vi med 4 ben kan! Ikke særligt godt i hvert fald. Men når den dersens aften så kommer – så er der bare mega mange flere pakker under træet. Ja, man skal altså passe på ikke at stirre for meget på dem – for så kan man blive helt svimmel af at glæde sig for meget - ja man ka´. Og så lige pludselig …. Så må man ski´ gerne pakke op….. ja det er svært at forstå forskellen fra de andre aftener, men vi plejer at sige ”pyt – bare hit med pakkerne”….. og så pakker vi ellers op så papiret sprøjter os om ørene. Næææææ…… hvor er det en dejlig sport. Når alt papiret at pillet af kan man så få et overblik over gevinsterne…..ene go´e sager som regel. Nogen gange smutter der noget shampoo eller noget andet praktisk ind underpapiret – men det lærer man som Tibbe at ignorere.

Pakke-oppakning får alle de kø´ben den kan få, nemlig 6 stk.

Alt det andet
af Sherpa & Isito

Alt det andet jul er osse dejligt….. Vi er vilde med når der kommer gæster – for de er altid vilde med os!!! Så kommer der masser af guf på bordet, og nogen gange osse på gulvet – og det er yderst belejligt syn´s vi, men vist ikke med i planen. Om det er noget gæsterne gør med vanilje skal vi vist ikke vuffe om – for tænk om den uskik blev stoppet. Men det er dejligt når der er go´ tid til at hygge…. Ligge på ryggen i sofaen og blive nullet på maven, eller at ligge over mors fødder når hun sidder i stolen og læser….. nøøøøøøøj dét er dejlig hundehygge. Og det er noget vi sætter stor pris på kan vi vuffe jer…..det gør vi sørme hele året rundt, men når det er jul og koldt uden for, så bliver alt så´n noget ekstra dejligt syns vi.

Og efter alt det juleskriveri, er vi i ret så meget julehumør….et julehumør der mindst må udløse 10 kødben……. For i juletiden skal man altid gi´ lidt ekstra :-)

Rigtig glædelig Tibbe-jul ønskes I alle har fra testpanelet....... vuf

 

  Site Meter